Ιδέες και λύσεις για το σπίτι Blog

el /

10+1 δωμάτια που θα λατρέψει το παιδί σας /

10+1 δωμάτια που θα λατρέψει το παιδί σας Woodhome

Ιδέες για ένα παιδικό δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι

Το παιδικό δωμάτιο είναι ο πιο ευχάριστος χώρος ενός σπιτιού, σφύζει από ζωντάνια και αισιοδοξία. Τα παιδιά λατρεύουν τα χρώματα ∙ ενσωματώστε τα έξυπνα στο δωμάτιό τους και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που τα εμπνέει, προάγει την πνευματική τους ανάπτυξη, τα βοηθά να οραματίζονται και να κάνουν όνειρα για το μέλλον.

Συνδυάστε έντονο κίτρινο και πετρόλ για το πιο πρωτότυπο και μοντέρνο παιδικό δωμάτιο που έχετε ποτέ φανταστεί. Η δημιουργικότητα του παιδιού απογειώνεται και προτού το καταλάβετε έχετε μετατρέψει το δωμάτιο στον χώρο απόδρασης του μικρού σας ανερχόμενου καλλιτέχνη. Συμπληρώστε με ουδέτερα χρώματα, όπως ανοιχτό γκρι, ώστε να παραμείνει η συγκέντρωσή του στα επιθυμητά επίπεδα. Παίξτε με την γεωμετρία και δημιουργήστε ευφάνταστους συνδυασμούς στα πλαίσια των πιο σύγχρονων τάσεων.

Ο απόλυτος συνδυασμός για κορίτσια που προτιμούν απαλούς ροζ ή λιλά τόνους και ονειρεύονται πως ζουν σε πύργους. Συνδυάστε το μπεζ με το λιλά για να δημιουργήσετε ένα κλίμα ηρεμίας και ασφάλειας για στα κορίτσια σας, συμπληρώνοντας με έπιπλα και διακοσμητικά σε ρομαντικό, vintage στυλ, για το πιο πριγκιπικό δωμάτιο.

Εάν ο μικρός σας αντιμετωπίζει προβλήματα συγκέντρωσης, ένα δωμάτιο σε ήσυχους λευκούς και τυρκουάζ τόνους θα βοηθήσουν στην χαλάρωση και την διατήρηση της προσοχής του στα μαθήματά του. Αντί για ντουλάπα επιλέξτε ένα βεστιάριο, οπού θα δημιουργεί την αίσθηση ότι αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο μέσα στο δωμάτιό του, διαχωρισμένο από το γραφείο, το κρεβάτι και τον χώρο παιχνιδιού του. Είναι σημαντικό να μην συγχέονται όλες αυτές οι δραστηριότητες.

Αν τα κορίτσια σας δυσκολεύονται να συμφωνήσουν στην επιλογή χρώματος, παντρέψτε δυο εντυπωσιακά χρώματα, όπως ροζ με σμαραγδί και λιλά με τυρκουάζ. Η όμορφη αυτή αντίθεση θα αφήσει ευχαριστημένα και τα δύο παιδιά και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά άνω των προσδοκιών σας. Φροντίστε τα χρώματα σε αυτήν την περίπτωση να μην καταλαμβάνουν μεγάλο ποσοστό στον χώρο και διατηρήστε λιτές γραμμές.

Επιλέξτε μια ταπετσαρία σε μοτίβο πρωινού ουρανού. Το γαλάζιο χρώμα αποτελεί αγαπημένη επιλογή για τα περισσότερα αγόρια και επιπλέον προσδίδει στον χώρο την απαραίτητη ηρεμία και βοηθά στην συγκέντρωση του παιδιού στα μαθήματά του. Μαζί με το λαχανί, δημιουργείται ένας ενδιαφέρον συνδυασμός που τροφοδοτεί την φαντασία του παιδιού.

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που κλέβει τις καρδιές σε γονείς και παιδιά. Ευχάριστο και φωτεινό, διαχρονικό και αναζωογονητικό όπως είναι, βρίσκει θέση στα περισσότερα παιδικά δωμάτια. Επιδρά θετικά στην ψυχολογία του παιδιού, του προσφέρει σταθερότητα, αισιοδοξία και εξωστρέφεια. Μην παραξενευτείτε εάν το παιδί σας ξαφνικά επιδίδεται σε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στο νέο του δωμάτιο με φίλους του.

Τολμήστε να εντάξετε ένα έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο, για να βοηθήσετε το παιδί σας να εκφράσει την προσωπικότητα και τον δυναμισμό του. Το κόκκινο συνοδεύεται πολύ όμορφα με λευκό και μπεζ. Επιμεληθείτε με προσοχή τις υφές του χώρου, εντάξτε ένα απαλό σουέτ υφασμάτινο κεφαλάρι και συμπληρώστε με αντίστοιχα λευκά είδη σε υπόλευκες και γήινες αποχρώσεις ∙ στοιχεία που προκαλούν στο παιδί συναισθήματα ασφάλειας και μητρικής φροντίδας. Γιατί όσο δυναμικά και να είναι, πάντοτε έχουν την ανάγκη σας.

Woodhome - Εισαγωγή & Εμπορία Επίπλων

Συλλογές σε προνομιακές τιμές

Προσφορές
Νέα & Τάσεις
10+1 δωμάτια που θα λατρέψει το παιδί σας

Ιδέες για ένα παιδικό δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι

Διαβάστε περισσότερα
Έξυπνες ιδέες και λύσεις για εξοικονόμηση χώρου

Εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά κάθε σημείο του σπιτιού σας

Διαβάστε περισσότερα
6+1 ιδέες για τον καναπέ σας

Πώς να επιλέξετε τον νέο σας καναπέ

Διαβάστε περισσότερα
logo.jpg
logo-colombini.png
logo4.png
partner_logo_2_XT.png
partner_logo_XT.png
Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks