Ιδέες και λύσεις για το σπίτι Blog

el /

Έξυπνες ιδέες και λύσεις για εξοικονόμηση χώρου /

Έξυπνες ιδέες και λύσεις για εξοικονόμηση χώρου Woodhome

Εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά κάθε σημείο του σπιτιού σας

Η σύγχρονη αστική ζωή εκ προοιμίου συνεπάγεται της έλλειψης χώρου. Όσο οι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλάζουν, ο χρόνος μας γίνεται ολοένα και πολυτιμότερος. Επενδύστε σε λειτουργικές λύσεις με έπιπλα ευέλικτα, ιδανικά για εξοικονόμηση χώρου, ώστε να έχετε ένα σπίτι άνετο, οργανωμένο και πρακτικό, όπου θα ζείτε ευχάριστα, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο στην καθημερινή τακτοποίηση και αναζήτηση των προσωπικών σας αντικειμένων. Φροντίστε τον εαυτό σας και αλλάξτε διάθεση, καθένας μας αξίζει ένα καλαίσθητο σπίτι, οργανωμένο με τάξη και γούστο, με χώρους που εμπνέουν την επικοινωνία και προωθούν την κοινωνικότητα.

Για τον χώρο της εισόδου, επιλέξτε ένα σύστημα βιβλιοθήκης με ανοιχτά ράφια και τοποθετήστε κουτιά αποθήκευσης όπου θα έχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα τακτοποιημένα, αλλά και σε άμεση πρόσβαση. Συμπληρώστε με μια ντουλάπα όπου μπορείτε να αποθηκεύετε τα πανωφόρια, τα παπούτσια και τις τσάντες σας.

 

Για το δωμάτιό σας επιλέξτε συρόμενες ντουλάπες, ο απόλυτος τρόπος για να εξοικονομήσετε αποτελεσματικά πολύτιμο χώρο και να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας. Επιλέξτε φύλλα-καθρέπτες, που δίνουν την εντύπωση ενός χώρου μεγαλύτερου από τον πραγματικό.

 

 

 

 

 

 

 

Για το σαλόνι σας, επενδύστε σε έναν καναπέ κρεβάτι, έπιπλο πρακτικό και ευέλικτο που σας λύνει τα χέρια σε περίπτωση φιλοξενίας. Συνδυάζεται πολύ όμορφα με ένα χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού με αποθηκευτικά ντουλάπια που επίσης εξυπηρετεί στην αποθήκευση αντικειμένων, αλλά και κρύβεται κάτω από το στρώμα του καναπέ σε περίπτωση… συνωστισμού.

 

 

Δημιουργήστε ένα έξυπνο χώρισμα για τον ενιαίο χώρο του καθιστικού και της κουζίνας με μια σύνθεση βιβλιοθήκης, χωρίς πλάτη, προσβάσιμη και από τις δύο πλευρές, με ανοιχτά ράφια όπου μπορούν να αποθηκευτούν κάθε λογής αντικείμενα, χρήσιμα και για τους δυο χώρους.

 

Tip: Στην παραπάνω σύνθεση ενσωματώστε το περιστρεφόμενο πάνελ για να μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση σε όποιον χώρο και αν βρίσκεστε, κερδίζοντας έτσι σε λειτουργικότητα και πρωτοτυπία.

Εάν η κουζίνα σας είναι μικρή και δεν υπάρχει χώρος για τραπεζαρία, μια νησίδα μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά ως πάγκος εργασίας, ως τραπέζι φαγητού, αλλά και ως επιπρόσθετος αποθηκευτικός χώρος με τα ντουλάπια κάτω από τον πάγκο να λειτουργούν ως χώρος αποθήκευσης για τα κουζινικά σας σκεύη.

Tip: Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο κάθε σημείο της κουζίνας σας τοποθετώντας στενά ραφάκια με μεταλλική ράβδο στην πλάτη του πάγκου ή ενσωματώνοντας τροφοθήκες και καλαθάκια στο εσωτερικό ντουλαπιών και συρταριών αντίστοιχα

Woodhome - Εισαγωγή & Εμπορία Επίπλων

Συλλογές σε προνομιακές τιμές

Προσφορές
Νέα & Τάσεις
10+1 δωμάτια που θα λατρέψει το παιδί σας

Ιδέες για ένα παιδικό δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι

Διαβάστε περισσότερα
Έξυπνες ιδέες και λύσεις για εξοικονόμηση χώρου

Εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά κάθε σημείο του σπιτιού σας

Διαβάστε περισσότερα
6+1 ιδέες για τον καναπέ σας

Πώς να επιλέξετε τον νέο σας καναπέ

Διαβάστε περισσότερα
logo.jpg
logo-colombini.png
logo4.png
partner_logo_2_XT.png
partner_logo_XT.png
Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks