Η εταιρία μας

Η εταιρεία Αναγνωστάκης ιδρύθηκε το 1977 από τον Σταύρο Αναγνωστάκη με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων, κουζινών και επίπλων.

Από το 2005 πέρασε στον τομέα του εμπορίου και εισαγωγής επίπλων από μεγάλες Ιταλικές και Ελληνικές εταιρείες και μετονομάστηκε σε WOODHOME.

Έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τις συνεργασίες μας με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, τεχνικές εταιρείες και ιδιωτικές κατοικίες σε όλη την Κρήτη και την Αθήνα.

Είμαστε περήφανοι που διατηρούμε σε βάθος χρόνου το κύρος της εταιρείας μας ανανεώνοντας συνεχώς τον εκθεσιακό μας χώρο και φροντίζοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Επιδιώκουμε  μαζί με τους πελάτες μας, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  μέσα από συνεχή εξέλιξη, ακλουθώντας πάντα τις νέες τάσεις στον χώρο του επίπλου.

Με εκτίμηση
Αναγνωστάκης Αριστείδης

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.

powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες